Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen

  Lady Butterfly

  ...........VOOR DE ECHTE EROTISCHE TANTRA MASSAGE

 Soft SM en Erotische Kapsalon

 ......én nog heel veel andere spannende dingen!

OP VAKANTIEIk masseer niet veel, dus wil je een uurtje met mij dan graag op tijd mij bellen en reserveren.


IK WERK ALLEEN OP AFSPRAAK


Wil je mij persoonlijk spreken bel dan

06-13932938
Op zoek naar het ultieme genot? Een opwindende Tantra-massage waarbij je op een bijna magische manier erotisch geprikkeld wordt...... Hou je ervan plagend uitgedaagd te worden...de spanning te voelen die langzaam wordt opgebouwd ... het beest in jou wakker te maken ?

Hallo heren, ik ben Julia Ik ben Nederlands, 45 jaar, slanke brunette dame.

Mijn specialisme is de Tantra-massage, die bouw ik heel geleidelijk en rustig op, elke keer net iets meer en meer en iets spannender! Ik verken je lichaam.... elk lekkere plekje zal ik bij je opzoeken, en dan uiteindelijk .... licht ik de tip van mijn sluier op om je te laten kennismaken met het onbekende maar zo magische!

Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk dompel ik je in een bad vol verassingen en neem ik je mee op een ontdekkingsreis naar een ander continent.
Je zult aangeraakt worden, jezelf weer gaan voelen.

Mijn manier van massage en aanraking nodigt je uit tot ontspanning, overgave en genieten. Dit geeft een grote en intense bevrediging.
In mijn massage geef ik veel body to body en vanaf het begin zal ik je opwinden, beetje bij beetje en meer en meer.... maar wat je dan aan het einde voelt!!!
De massage vindt plaats in alle rust, je ligt op een zacht matras in een warme en sfeervolle ruimte. De muziek zacht en vooral lekker warm, & schoon...heel belangrijk voor mij.

Ik masseer met warm water en zachte en gladde schuim! mijn favoriet!! Daar zit geen geur aan vast, dus geen geklieder na die tijd.

Aan het einde zul je je als herboren voelen!
Julia